Galaxy J3 (2017)

Galaxy J3 (2017) Akıllı Telefonlar için Fiyat Netlik Kazanıyor

Akıllı telefon dünyasında en çok satış yapan markalar arasında Samsung ilk sıralarda gelmekte. Bu alanda rakibi Apple olan ve rakibiyle kıyasıya bir mücadele içerisine giren Samsung’un önde olmasını sağlayan ise sadece amiral gemisi akıllı telefon serileriyle değil bunun yanında giriş ve orta seviye akıllı telefonlarıyla da piyasada yer alması. İşte Samsung’un bu tür serilerinden birisi de Galaxy J serisi akıllı telefonları. Son olarak Galaxy J3 (2017) modelinin piyasaya süren markanın bu serisinin tüm özellikleri ve fiyatı da netlik kazanmış durumda. İşte tüm detaylar.

Samsung’un giriş seviyesi içerisinde en çok tercih edilen modellerden birisi Galaxy J3 akıllı telefonları. Her sene yenilenen modelin bu senede yeni serisi ortaya çıktı. Galaxy J3 (2017) modeli olarak ortaya çıkan akıllı telefonların hem tüm özellikleri netlik kazanmış hem de çıkış tarihi belirlenmişti.

Telefonların belirtilen tarihten sonra satışa çıkmasının ardından ise yeni serinin merakla beklenen fiyatı konusunda da bilgiler elde edildi. Öncelikle Amerika genelinde satışa çıkan telefonların bu ülkede ne kadar fiyatla satıldığı belirtilmiş ve böylelikle ilk rakam ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni seri akıllı telefonların diğer ülkeler içinde fiyatları belirlenmeye başlandı.

Galaxy J3 (2017) Ne Kadar Olacak?

Ülkemizde de satışa çıkması beklenen akıllı telefonların özellikle ülkemizde ne kadar fiyatla satışa sunulacağı merak konusu. Yapılan açıklamalara göre Galaxy J3 (2017) akıllı telefonlarının Amerika için çıkış fiyatı 180 dolar olarak açıklanmış durumda. Yani telefonlar oldukça uygun bir fiyat aralığında alıcı buluyor. Aynı fiyatların ülkemizde ise tahmini olarak 800-900 TL arasında olması bekleniyor.

Galaxy J3 (2017)

Sonuç olarak 1000 TL limitinin altında bir telefon ile karşı karşıya kalmış olacağız. Tabi ki giriş seviyesi akıllı telefon modeli olmasıyla beraber düşük fiyat aralığıyla gelmesi beklenen Galaxy J3 (2017) akıllı telefonlarının bu derece düşük bir aralıkta olması ise beklenmiyordu. Tüm bu fiyat açıklamalarından sonra telefonların özelliklerinden de bahsetmek gerekiyor.

Galaxy J3 (2017) Özellikleri

Öncelikle telefonların ekranlarında 5 inç boyutu tercih edilmiş durumda. 5 inç ideal ekranın teknolojisi ise Super AMOLED ekran. Samsung akıllı telefonlarında çok sık gördüğümüz ekran teknolojisinin yanı sıra çözünürlük değeri ise 720p. Ekran kısmından sistem kısmına geçiş yapacak olursak bu kısımda ise ilk dikkat çekenin 4 çekirdekli Exynos 7570 işlemciler olduğunu görüyoruz.

1.5 GHz hızında çalışan işlemcilerin destekçisi olacak olan RAM bellek miktarı ise 1.5 GB miktarında. 5 MP arka 2 MP ön kamera ve 2600 mAh değerinde pillerle beraber gelen Galaxy J3 (2017) akıllı telefonlarının Android Nougat işletim sistemine sahip olması da son detay.