galaxy folder 3 1

Galaxy Folder 3 TENAA Onayı Alırken Ortaya Çıktı

Güney Kore merkezli üretici olan Samsung’un yeni model akıllı telefon üzerinde çalıştığı bilinirken TENAA onayı sırasında birçok detay ortaya çıktı. TENAA’dan alınan onayın Galaxy Folder 3’e ait olduğu öğrenildi.

Samsung’un yeni akıllı telefon üzerinde bazı çalışmalar yürüttüğü gün yüzüne çıktı. Markaya yakın birçok kaynaktan elde edilen bilgilere göre Galaxy Folder ailesine bir yeni üye daha gelecek. Kısa süre önce Samsung’un TENAA’dan SM-G9098 model numarası ile bir yeni kapaklı telefon onayı aldığı öğrenildi. İlk bilgilerde Galaxy Folder 3 serisine ait bilgiler ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Folder 3 modelin her iki kısmında 5 inç boyutunda Full HD iki ekran yer alıyor. Folder 3‘ün özellikleri tam olarak netlik kazanmasa bile orta sınıf bir işlemci ile geleceği ve 3GB RAM ile 32GB depolama alanının olacağı gün yüzüne çıktı. Galaxy Folder 3 model cihaz kutusundan Android O işletim sistemiyle çıkacağı ve orta seviye bir cihaz olarak geleceği bilinirken kamera konusunda tatmin edici bir kameranın yer alacağı iddia edildi.

Galaxy Folder 3 için üzücü haber!

Folder 3 modeli için bir üzücü haber ortaya çıktı. Üzücü durum ise daha önceki seri Folder 2 modelinin Güney Kore ve Çin ülkeleri dışında satışa çıkmayacağı oluyor. Aslında bu yoldan ilerlediğimizde Folder 3‘ünde diğer ülkelerde satışa çıkacağı pek sıcak karşılanmıyor.