Huawei Mate 10 n Arka 1

FullView Ekranlı ve Dört Kameralı Huawei Mate 10 Lite Sunuldu!

Huawei; ilk fullview ekran kullanımının gerçekleştiği ve aynı zamada ön ve arka çift mercekli kamera özellikli yeni akıllı telefonu olan Huawei Mate 10 Lite sundu.

Huawei Mate 10 Lite ile kaliteli selfie çekimleri yapılırken, aynı zamanda çekilen görüntülerin kolayca sosyal ağ’larda paylaşılması da sağlanacak.

Şık bir tasarıma sahip olan Huawei Mate 10 Lite için Türkiye Pazarlama Direktörü olan Cem Sezer şu açıklamada bulundu “Bugünün tüketicileri için neyin gerekli olduğunu biliyoruz ve bunun için güçlü özelliklere sahip yeni bir cihaz ürettik. Huawei Mate 10 lite, üstün performansı, şık tasarımı ve gelişmiş kamera özellikleri ile yenilik konusunda yeni bir standart oluşturuyor.

Huawei FullView ekran teknolojisi kullanılan ilk cihaz olma özelliğini taşıyan akıllı telefonda %83 ekran-gövde oranı kullanılmış durumda. 18: 9 görüntü oranı ve Yüksek kaliteli 5.9 inç ekran ile tasarım şahlandırılmış.

Huawei Mate 10 lite Kamerası

İki ön iki arka kamerası bulunan Huawei Mate 10 lite da her ortamda kaliteli fotoğraf çekilebilirken; aynı zamanda Selfie Toning Flash (Özçekim Tonlama Flaşı) özelliği ile portre çekimlerde üstün başarı elde ediyor. Arka tarafında 16MP ve 2MP lensi bir arada sunulan cihaz ile bokeh efekti ve düşük ışıklı ortamlarda dahi sanatsal fotograflar çekilebilir.

Huawei Mate 10 lite Tüm Özellikleri

Huawei Mate 10 Lite’ın teknik özelliklerine bakacak olursak Full HD 5.9 inç ekran, 2.36 GHz 8 çekirdekli Kirin 659 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 3340 mAh batarya, Android Oreo işletim sistemi yer alacak.