iPhone-8-Image-8
iPhone-8-Image-8

Foxconn’dan sızdırıldığı söylenen iPhone 8 görüldü

Apple’ın ortağı olarak bilinen Foxconn’a ait bir bilgisayar üzerinden sızdırılan fotoğraf hakkında birçok soru ve cevap gündeme geldi. iPhone 8 böyle mi olacak?

Kısa süre önce gündeme taşınan fotoğrafın, Apple’ın bir nevi ortak olduğu Foxconn’dan sızdırıldığı iddia ediliyor. Fotoğrafın ne zaman çekildiği ve doğru olup olmadığı hakkında henüz net bir şey yok. Bu bakımdan fotoğrafı inceleme yapacaksanız mutlaka iyi düşünmeniz gerektiğini belirtelim.

4037e3a9a22a90392ad4c68cda55c9728a2cff21

Bu çizim, mühendislik doğrulama test biriminden sızdırılmış gibi duruyor. Aslında Apple’ın bu yıl içerisinde test etmesi beklenen iPhone prototiplerinden sadece biri bile olabilir. Böylece görseldeki model gerçek bir iPhone olsa bile konsept ürünü olarak askıda kalabilir.

Fotoğrafta yer alan iPhone’un arka kısmında, dikey bir şekilde hizalanan çift kamera sistemi görülüyor. Aralık ayı içerisinde Japon merkezli site olan Mac otakara tarafınca buna benzer bir iddia daha gündeme gelmişti. Dokunmatik ID paneli arka kısımda yer alıyor. Apple’ın iPhone 8 ekran içerisine entegre edeceği oldukça fazla iddia edilmiş olsa bile bu durum oldukça yüksek bir maliyete neden olacaktır. Ayrıca fotoğrafta ikinci hoparlör ızgarası bile yer alıyor. Son olarak belirtelim kulaklık girişi olan 3.5mm jack girişi görselde yer almıyor.