Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 Yeni Rekorlarla Geliyor

E3 2017 kapsamında, birçok yeni oyun kullanıcıların beğenisine sunuldu. Birçok oyun tanıtımı yapılmış olsa da bazı serilerin fuara damga vurduğunu da söylemek gerekiyor. Bu serilerden birisi de Forza Motorsport 7. Xbox One serisine özel olarak gelecek olan Forza Motorsport 7 tanıtımı beğeni toplarken şimdi ise oyunun sistemsel özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar.

Forza Motorsport 7, gerçeklik denildiğinde akla ilk gelen oyun serilerinden biri olarak öne çıkıyor. Zaten serinin önceki oyunlarında da Microsoft, üst düzey bir oyun deneyimi sunmuştu. Fakat bu seride çok daha başarılı bir oyun deneyimi sunulacağını görüyoruz. Forza Motorsport 7 adı ile gelecek olan yeni oyunun tanıtımında da beklenen tüm yenilikler ortaya çıkmıştı.

Oyunda artık çok daha başarılı bir grafik yapısı sunulduğunu görüyoruz. Çok daha gerçekçi bir oynanış dinamiğine sahip olan oyunun bunun dışında birçok yeni araç desteği sunduğunu da gördük. Motor seslerine varana kadar çok daha gerçekçi araç tasarımlarıyla gelecek olan Forza Motorsport 7 serisinin yeni detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Forza Motorsport 7 Rekor Bir Depolama Alanı İsteyecek

Oyunun yayınlanan videolarından sonra şimdi ise Forza Motorsport 7 serisi için istenen depolama alanı ortaya çıktı. Sadece Xbox serisi için gelecek olan oyunun depolama alanı kısmında ise rekor bir seviye de 100 GB depolama alanı isteyeceği belirtiliyor. 100 GB depolama alanını isteyecek olan Forza Motorsport 7 oyununun Xbox serisinde ne derece performans göstereceği de merak konusu.

https://youtu.be/tHR1JsIGkfY

Öyle ki sadece depolama alanı değil diğer birçok sistemde de Forza Motorsport 7 serisinin çok daha yüksek bir donanım gereksinime ihtiyaç duyacağı düşünülüyor. Bunun dışında oyunun 60 FPS değerinde 4K desteğinin de bulunacağını düşünecek olursak, her yönü ile konsolları zorlayacak yeni bir oyunun Xbox X konsollarda ne kadar başarılı bir oyun deneyimi sunacağı ise merak konusu. Şimdi ise merakla yeni serinin çıkış tarihi bekleniyor.