Forza Motorsport 7 Yayin Tarihi Araba Listesi Yeni Gosterimler En Yeni Ozellikler

Forza Motorsport 7: Yayın Tarihi, Araba Listesi, Yeni Gösterimler, En Yeni Özellikler

Forza Motorsport 7’de daha önceden oynadığınız gibi bir yarış yaparak her an gösteriş ve şov peşinde olan en ünlü franchise’larından şimdi de yedinci bir sürüm gelerek seriyi genişletmek oldukça başarılı bir adım oluyor.

Bilgilere göre Turnuva 10 Stüdyo, 3 Ekim 2017 tarihinde Forza Motorsport 7‘yi duyurmak için daha önceki sürümlerden birçok ayarla, 700‘den fazla araç ve 32 farklı yerden hayranları ile yeni üyelerin teklifine sunmuş bulunuyor.

Turnuva 10 Stüdyoları, Project Cars 2 gibi birçok değerli ürünleri sunuyor ve pazar alanında yarışmalar ile serinin en iyi baskını kazanmış gibi duruyor.

Araba listesine bakacak olursak, Windows Central şu ana kadar teyit edilenlerden tamamen farklı olacak ve 700’ün üzerinde olacağı belirtildi.

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

Buna rağmen kapsamlı bir araç listesi olsa çok daha iyi olurdu. Oyunun en yeni özelliklerinin başında, Dinamik Yarış havası (Dynamic Race Weather) dublajı  oluyor. Bu demek oluyorki yarış sırasında hava koşullara olaylara göre değişikliğe uğrayacak.

Oyunun kendisine bakacak olursak eğer, bu yıl içerisinde tam anlamıyla özelleştirme ile ilgili bir karar alınmış. Kariyer modu ise son oyunda oldukça farklı olacak.