Fortnite Android

Fortnite’ın oynanabileceği Android cihazlara yenileri eklendi!

Kısa bir süre önce Android için indirilmeye sunulan ancak yalnızca bazı modellerde oynanabilen Fortnite, desteklenen model sayısını artırdı.


Geçtiğimiz ay Android için deneme sürecini başlatan ve yalnızca bazı Android cihazları üzerinden oynanabilen Fortnite, bugün yayımlanan güncellemeyle birlikte Sony, HTC ve Motorola’ya ait yeni modelleri de desteklemeye başladı.

Epic Games tarafından paylaşılan bilgiye göre bu üç üreticiye ait telefona sahip olan kullanıcıların büyük bir bölümü mobil oyunu indirebilir. Ancak maalesef oyunu hala desteklemeyen modeller de mevcut. Bunlar arasında HTC’den U10, U Ultra, U11, U11+, U12+ yer alıyor. Öte yandan Sony modelleri arasından Xperia XZ, XZs, XZ1 ve XZ2 oyunu desteklemezken, Motorola’dan ise Moto Z, Moto Z Droid ve Moto Z2 Force modellerini kullananlar oyunu indiremeyecek. Epic Games, bu modellerde bazı uyumluluk sorunları olduğu için kısıtlamanın zorunlu olduğunu belirtti.

Fortnite Android

Yeni güncellemeyle birlikte oyuna eklenen özellikler arasında sesli sohbet özelliği de bulunuyor. Fortnite’ı arkadaşlarıyla oynamayı tercih eden oyuncular için bu özelliğin bir hayli kullanışlı olacağı söylenebilir.

Kaynak