Xbox One S 1

Fortnite Hayranları İçin Microsoft Mor Xbox İle Geliyor

Microsoft, şirketin Xbox One S konsolunun Fortnite tarzı özel bir sürümünü ortaya çıkaracağı iddia ediliyor. WinFuture, Microsoft’un, önümüzdeki haftalarda Fortnite hayranları için tasarlanmış bir pakette Xbox One S’nin mor bir sürümünü yayınlayacağını bildirdi.

Xbox One S Neler İçerecek

Xbox One S Fortnite Limited Edition’ın yeni bir “Dark Vertex” ten ve 2000 V-Bucks oyun içi para birimi içereceği bildiriliyor. Paketin ayrıca bir aylık Xbox Live Gold, EA Access ve Xbox Game Pass içerdiği söyleniyor.

Xbox One S

Xbox One S Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Microsoft’un bu yeni renk türünü ne zaman açıklayacağı tam olarak belli değil, ancak 299 ABD Doları değerinde 1 TB depolama alanı ve Blu-ray optik sürücüsü ile tanıtıldığı söyleniyor. Bu kesinlikle Microsoft, bir oyun için bir Xbox One S konsolunu ilk kez özelleştirmiyor. Microsoft, Minecraft için Xbox One S’nin cihaza kazınmış Minecraft blokları ile özel bir sınırlı sürüm oluşturdu.

Microsoft, yıllık E3 basın toplantısını 9 Haziran Pazar günü saat 13: 00’de gerçekleştirmeyi planlıyor. Şirket bu yıl büyük olmaya söz veriyor ve mor Xbox One S muhtemelen Microsoft’un E3 duyurularının bir parçası olacak. Microsoft ayrıca, xCloud oyun akış hizmeti için planlarını görüşecek ve yeni bir Gears 5 oyunu, bir Fable yeniden başlatma ve yeni nesil “Anaconda” Xbox konsolunu tanıttığı söyleniyor.