Fortnite

Fortnite için geliştirilen hesaplama aracıyla oyunda güvenliğinizi garantileyin

Bir Fortnite oyuncusu, oyun içerisindeki zamanlamanın çok önemli olduğu düşüncesinden yola çıkarak haritadaki bir noktadan diğerine varmanın süresini hesaplayan bir araç geliştirdi. Bu hesaplama aracı sayesinde oyuncuların kazanma şansı artıyor.

Fortnite, PUBG ve diğer Battle Royale türündeki oyunlarda hayatta kalmanın ve galip gelmenin şans, hesaplama, yetenek gibi birçok farklı etkene bağlı olduğunu biliyoruz. Bir Reddit kullanıcısı olan Yogsther, hesaplama etkenini kendi lehine kullanabilmek adına oyun içerisindeki ulaşım süresini hesaplayan bir araç geliştirdi.

Son derece basit bir çalışma şekline sahip olan araç, haritada bir noktadan diğerine gitmek için gerekli olan koşu süresini önceki maçlardan yola çıkarak hesaplıyor. Bu sürenin araç tarafından hesaplanması, oyuncunun bir sonraki hamlesini planlayarak daha düzenli ve bilinçli davranmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda değişen harita boyutuna göre oyuncunun konumunu iyi ayarlamasını da mümkün kılıyor.

Şu anda geliştirilme aşamasında olan bu aracın oyundaki kullanımının hiçbir şekilde yasak olmadığı dile getirildi. Hesaplama aracını yeni harita üzerinde buradan deneyebilirsiniz.