Fortnite2FBattle pass2Fseason32FbpHeaderV5 2560x976 8973169cf8e25779cd61412d58590b12338f4e81 1

Fortnite: Battle Royale Nasıl İndirilir?

Son aylarda çıkış yakalayan ve milyonlarca oyuncuya ulaşan Battle Royale türündeki oyunlar büyük ilgi görüyor! Battle Royale türünde çıkış yapan ve en popüler oyunlardan biri haline gelen Fortnite: Battle Royale oyunu da bu oyunlardan bir tanesi!

Twitch üzerinden oynanan ve binlerce izleyici tarafından takip edilen Fortnite: Battle Royale oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Epic Games tarafından eylül 2017 tarihinde çıkan ve kısa bir sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Fortnite, Battle Royale türünde en çok oynanan oyun oldu. H1Z1 ve PUBG’nin ardından çıkış yapan oyun farklı konsepti ve eğlenceli yapısı ile birçok kişi tarafından hem beğeni ile oynanıyor hem de binlerce kişi tarafından oynanıyor.

Fortnite: Battle Royal Nasıl İndirilir?

Fortnite oyunu Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuldu. Resmi web sitesi üzerinden oyunu indirerek rahatlıkla oynayabilmeniz mümkün. Oyunu indirirken veya oynarken herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Oyun içi satın alım bulunan oyunun farklı modlarını belirli ücret ödeyerek oynayabilmeniz de mümkün.

Fortnite: Battle Royal Web Sitesi

Yukarıda yer alan linke tıklayarak Epic Games’in resmi web sitesine gidin. Oyunu indirmeden önce sitede üyelik açarak buradan Epic Games Launcher’ı indirin.fortnite battle royale nasil indirilir

Daha sonra Launcher’ı indirdikten sonra çıkan ekrandan Fortnite’ı indirin linkine tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

Fortnite: Battle Royal Nasıl İndirilir