Tek atmaya geliyor: Fortnite’a ağır sniper ekleniyor!

Epic Games, uzun zamandır beklenen ağır sniper silahının Fortnite‘taki yerini alacağını doğruladı. Sniper, neredeyse her hedefe ‘tek atıyor.’


FPS oyuncularının iyi bildiği üzere her oyunda, sniper başta olmak üzere dürbünlü silahların yeri bir başkadır. Hedeflenmesi zor, hasarı fazla olan bu silahlardan en popüleri olan sniper gelecek güncellemede Fortnite oyuncularının kullanımına sunulacak.

Fortnite ağır sniper

İlk olarak FNBRLeaks tarafından fark edilen silah, videoların ve görsellerin paylaşılmasıyla oyuncu topluluğunun gündemine oturmuştu. Bu noktadan sonra silahla ilgili bilgi paylaşması yönünde baskı gören Epic Games, yeni silaha ait sızıntıları doğruladı ve bir sonraki güncellemeyi işaret etti.

https://twitter.com/FNBRLeaks/status/1028541015655886849

Barrett M82 model silah .50 kalibrelik mermiler kullanıyor. Videodan da görülebildiği üzere birçok hedefi tek vuruşta yok edebilen silah, 157 hasara ve 0,33 ateş hızına sahip. Silahın “ağır sniper” olarak isimlendirilmesinin bir diğer nedeni de 4,1 saniyede yeniden doldurulması. Yani bu silahı kullanmak isteyenlerin tek bir mermiyle hedefini indirebilmesi gerekli, aksi takdirde rakibine uzun süre karşılık veremeyecektir.