for honer 1

For Honor Bu Haftasonu Ücretsiz

For Honor bu hafta sonuna özel olarak bütün platformlarda ücretsiz olacak.

Ubisoft tarafından yapılan duyuruya göre, For Honor 3- 6 Mayıs arasında; PC, PS4 ve Xbox One için ücretsiz olarak oynanabilecek.

3 – 6 Mayıs arasında oyun severler ile tam sürüm ve ücretsiz olarak buluşacak oyunu satın almak isteyenler için ise bu süre zarfı içinde %75 indirimli olacak şekilde satın alabilecekler.satın alanlar ise kaldıkları yerden devam edecekler. Bu şekilde ücretsiz sürümde yaptığınız ilerleme de kaybolmayacak.

Ubisoft açıklamasında ayrıca, hafta sonu boyunca ödüllendiren bir sistem olan Warrior Training program’ını tekrar oyunculara sunacağını açıkladı. Ücretsiz hafta sonu oyuncuları ile gruplandırılırken beş maçı tamamlayan mevsimlik oyuncular, böylelikle kendilerine ve takımlarına daha fazla XP desteği sağlayabilecekler.

Böylece iki gün boyunca isteyen kişiler oyunu aralıksız olarak oynayacak ve oyun sürelerini uzatabilecekler. İlaveten ücretsiz sürümü oynayan oyuncuların ilerlemeleri, tam oyunu satın almak istediklerinde kaldıkları yerden devam edecekler. Bu şekilde ücretsiz sürümde yaptığınız ilerlemeler kaybolmayacak.

For Honor’ı, PlayStation, Xbox ve Steam üzerinden ücretsiz oynamak için zaman kaybetmeyin.