McLaren 570S Spider 1 1

Fiyat Perfomans Serisi McLaren 570S Spider Tanıtıldı

McLaren, daha çok üst segment araç üreticilerinden biri olarak biliniyor. Yayınlanan hemen her aracında maksimum motor gücü ve maksimum konfor kriterleriyle yola çıkan markanın, haliyle otomotiv fiyatlarının da standartların çok üzerinde olduğunu biliyoruz. Şimdi ise tanıtılan son aracında McLaren, farklı bir sisteme gitmiş gibi gözüküyor. Bu kez McLaren 570S Spider modeliyle beraber fiyat konusunda da yeni çözümler sunuyor. İşte detaylar.

Otomotiv teknolojisinde adını en çok duyduğumuz markalardan birisi de McLaren. Yayınladığı hemen her yeni seri aracında sunduğu lüks sistemlerle dikkat çeken marka, son olarak McLaren 570S Spider modelinin tanıtımını yaptı. Tanıtımla beraber McLaren 570S Spider araç serisinin ilgi çeken birçok detayı da ortaya çıkmış oldu. Fakat bunun yanında bir de araçların fiyatında da aynı sınıf ürünlerine göre yeni düzenlemeler yapıldığı görülüyor. Bu sayede fiyat konusunda da rakiplerinin önüne geçmeyi başaran McLaren’ın yeni aracı McLaren 570S Spider serisinin özelliklerine geçelim.

McLaren 570S Spider

McLaren 570S Spider Tüm Özellikler ve Fiyat

McLaren 570S Spider serisinin motor kısmında işe başlayalım. Yeni seri tam olarak bir spor araç sınıfında yer almakta. Seride kullanılan 3.8 litre V8 motorunda da spor araç ruhunu bulabiliyorsunuz. Toplamda 562 beygir güce sahip olan motorun, 100 km hıza ise sadece 3.1 sn gibi bir sürede ulaştığını da belirtelim. 7 silindir motor üzerinde kullanılan teknoloji sayesinde yakıt tüketimi kısmında da benzer serilerden çok daha başarılı bir araç görmekteyiz. Maksimum hızı 330 km olan McLaren 570S Spider, tavan kısmında kullanılan açılabilir yapı sayesinde tasarımıyla da beğeni toplamakta.

Tüm bu özelliklerle beraber spor araçları içerisinde kalıcı bir yer edinmesi beklenen McLaren 570S Spider modelinin fiyatı ise 208 bin dolar. Standart bir araca göre oldukça yüksek bir rakam olarak gösterilse de bu motor ve spor araç sınıfına göre fiyatın oldukça başarılı bir rakam olduğunu da söylemek yanlış olmaz. Fiyatı ve beğeni toplayan özellikleriyle dikkat çekecek olan McLaren 570S Spider serisinin çıkışının ise çok yakın bir zamanda yapılacağı belirtiliyor.