Fitbit

Fitbit Yeni Bir Akıllı Saat Üzerinde Çalışıyor

Akıllı saat denildiğinde akla gelen ilk marka Apple. Her ne kadar sektörde lider konumda olsa da Apple’ın da belli başlı rakipleri yok değil. Markanın bu alanda en büyük rakiplerinden birisi ise Fitbit akıllı saatleri. Her yeni saat serisinde rekabeti biraz daha arttıran marka şimdilerde yeni akıllı saatlerini yayınlamaya hazırlanıyor. İşte yeni akıllı saatin detayları.

Akıllı telefon pazarının beklenenden daha hızlı bir büyüme göstermesinden sonra yeni bir Pazar daha ortaya çıktı. Bu kez akıllı saat pazarı olarak ortaya çıkan yeni teknoloji alanında da hemen dev markaların atılımlarını görmeye başladık. Bu alanda en çok satan marka olarak bilinen Apple Watch’ın öncülüğünde birçok yeni seri akıllı saat modelinin piyasaya girdiğini de söylemek gerekiyor.

Sürekli genişleyen pazarda yerini almaya başlayan markalardan birisi de Fitbit olmayı başardı. Yayınlandığı andan bu yana fitness akıllı saat modelleriyle öne çıkan marka son olarak yeni bir fitness saati üzerinde çalışmalarına başladı. Apple Watch serisin geçmek adına atılan hamlelerden biri olarak gösterilen yeni saatlerin özelliklerinin de bir hayli beğeni toplaması bekleniyor. Peki yeni seri akıllı saat modelleriyle ilgili olarak ne gibi detaylar belli oldu? Fitbit akıllı saatlerinin özellikleri neler olacak? Belli alan detaylarla ele alalım.

Fitbit Çok İddialı Yeni Bir Saat Çıkaracak

Markanın bu kez sadece Fitness özellikleri öne çıkan bir akıllı saat modeli üretmeyeceği bunun yerine daha geniş bir özellik ağı bulunan bir akıllı saat modeli duyuracağı belirtiliyor. Doğrudan Fitbit tarafından da yeni akıllı saat modelleri için belli başlı açıklamaların kullanılması saatlerin ne kadar iddialı hazırlandığını da gösteriyor.

Fitbit e1493764527959

İlk detaylara göre satışı ertelenen saatlerin şu an donanım arızasıyla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Çok daha yüksek parlaklık değeri, alüminyum kasa, kalp sensörü ve GPS gibi detaylara sahip olması beklenen akıllı saatlerin donanım kısmında bir sıkıntı ile karşılaşıldığı için saatlerin beklenenden daha geç geleceği de ortaya çıkan başka bir detay oldu.

Yeni Fitbit Saat Ne Zaman Gelecek?

Her ne kadar beklenen çıkış tarihi için erteleme gelse de yeni seri akıllı saatlerin ne zaman geleceği konusunda da birçok ipucu var. Eğer testler sorunsuz devam eder ve Fitbit akıllı saatlerinde yaşanan donanım sorunu giderilirse bu durumda yeni seri akıllı saatlerin 2017 yılının sonunda yayınlanması bekleniyor.

Fakat yaşanan donanım sorunu için geri dönüş yapılması gerekilirse bu durumda da markanın geri dönüş yapması nedeniyle saatlerin üretimini 2018 yılına kadar bekletmesinin gerektiği söylendi. Söz konusu akıllı saatlerin tüm özellikleri ve yaşadıkları sorun hakkında detaylar için net bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.