Fitbit Ionicin kanitlayabilecegi cok sey var

Fitbit Ionic’in kanıtlayabileceği çok şey var

Fitbit’in zaten akıllı saat sektörüne girmesi beklenen bir durumda. Sonuca bakıldığında bu beklenti gerçeğe dönüşerek Fitbit Ionic adında yeni bir akıllı saatin doğuşuna neden oldu. Alüminyum bir kasayla gelen Ionic, değiştirilir kayışlara sahip.

Fitbit kullanıcıyı memnun edebilecek özelliklerle pazara çıkıyor. 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olan saat, kalp atış hızı gösterimi, dahili GPS ve 300 şarkıya kadar depolama alanının yanı sıra antrenör uygulaması olan Fitbit Coach uygulamasına sahip.

Ionic, şirket tarafından en üst düzey sağlık ve spor saati olarak tanımlanıyor. Bu bakımdan fitness bileklikleri ve akıllı saatler arasında tam uyum bekleniyor. Fitbit’in Ionic’i diğer akıllı saatlerdeki tüm özellikleri barındırıyor. Uyku ve otomatik egzersiz buna dahil olurken 4 gün kullanım ömrü sunuyor.

Fitbit Ionicin kanıtlayabileceği çok şey var 1

Ayrıca Fitbit yeni akıllı saatini tanıtırken beraberinde Fitbit Pay adında kendi mobil ödeme servisini de duyurdu. Fitbit Bay kullanıcıları alışveriş sırasında temassız ödeme yapabilecek. Ionic gelen çağrı ve mesaj bildirimlerinin yanı sıra WhatsApp, Facebook ve Gmail gibi bildirimlerini de gösterecek.

Fitbit OS ile çalışan saat işletim sistemi sayesinde birçok fitness ve sağlık uygulamasını bulunduran bir mağazaya sahip. Fitbit Coach uygulamasından ziyade, Strava gibi üçüncü parti servislere mağazadan erişim sağlamak mümkün.

Ayrıca Eylül ayında gelecek olan yazılım geliştirme kiti ile geliştiriciler Ionic için uygulama hazırlayarak sunabilecek.

Fitbit Ionic, Ekim ayında raflarda yerini alırken, ABD’de satış fiyatı 299.95 dolar olarak yansıyacak. Kayış fiyatları ise deriler 99.95 dolar spor kayışlar 29.95 dolar olarak karşınıza çıkacak.