Firefox eklenti 1

Firefox Ayın Eklentisini Sunuyor

Mozilla her ay Firefox için en iyi eklentiyi onurlandırıyor. Bitwarden, Mart ayını uzatmak üzere seçildi. Araç, şifreleri kaydetmenizi ve güvenli şifreler oluşturmanızı sağlar.

Firefox tarayıcısının yaratıcıları Mozilla düzenli olarak kendi eklenti mağazalarına göz atıyor. Özellikle iyi uzantılar ayın eki olarak verilir ve sunulur.

Mart ayında, Eklenti Bitwarden ödülü aldı. Firefox eklentisi ile güvenli şifreler oluşturulabilir ve saklanabilir. Hizmet, Chrome için Bitware veya Windows için Bitware dahil olmak üzere diğer platformlarda kullanılabilir.

Ayın Eklentisi: Bitwarden

Firefox eklentisinin başarıyla yüklenmesinden sonra, tarayıcınızın araç çubuğunun sağ üst köşesinde yeni bir simge bulacaksınız. Bu, aletin ayarlarına erişmenizi sağlayacaktır. Ayrıca burada çeşitli kısayol tuşlarına pratik genel bakış bulacaksınız.

Firefox eklenti

Bitwarden simgesi bir arması gibi görünüyor. Üzerine tıkladığınızda, bir pencere açılır. Bu pencerede doğrudan Bitwarden’i kullanabilirsiniz: Mevcut erişim verilerinizi BitWares ile kaydedebilir ve giriş yapmak istediğiniz web sitesinde BitWarden penceresinde “Erişim verisi ekle” yi tıklayarak yenilerini oluşturabilirsiniz. Dahası, uzunluğu ne kadar isterse o kadar güvenli, yeni şifreler oluşturabilirsiniz. Tüm erişim verilerinizi kasada bulabilirsiniz.

Eklentiler Hakkında Bilgi Sahibi Olun

Teknoekip ile tarayıcınız için sayısız eklenti hakkında bilgi edinebilirsiniz; bu, yoğun olarak denediğimiz ve kaliteye bağlı olarak önerdiğimiz eklentiler olacaktır. En popüler eklentileri ve indirme yöntemlerini yazılarımızda görülebilirsiniz. Firefox eklentilerini kısa bir açıklama ile sunuyoruz ve uygun indirmeleri haberdar etmekteyiz.