FIFA 18

FIFA 18 Detayları ve Yeni Videoları

En başarılı spor oyunlarından biri olarak değerlendirilen FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 18 için yeni bilgiler ortaya çıktı. Tanıtımı gerçekleştirilen yeni oyunun detayları neler? FIFA 18 nasıl bir oyun olacak? İşte tüm detaylar.

EA Games’in en başarılı yapımlarından biri olan FIFA 18, her geçen gün biraz daha ilgi toplamayı başarıyor. Özellikle oyunun Pes serisine sağladığı üstünlük, yapımın her sene biraz daha merakla beklenmesine neden oluyor.

FIFA 17 oyununda oyun motorunun değiştirilmesi ve yeni bir sisteme geçilmesi de bu merakı daha da fazla arttırmakta. FIFA 18 serisi için ise tüm bu merakı dindirecek yeni detaylar ortaya çıkıyor. EA Play kapsamında görücüye çıkan oyunun tanıtılmasından sonra ise oyun hakkında tüm merak edilenlerde ortaya çıkmış oldu. Peki FIFA 18 nasıl bir oyun olacak. Yenilikler neler?

FIFA 18 3 Farklı Mod İle Geliyor

İlk olarak oyunun 3 farklı mod ile gelecek. Standart moda ek olarak yıldız futbolcu Ronaldo’ya özel bir paket ve İkon paketi de sunulacak. Ronaldo özel paketini şimdi alan kullanıcıların ise Ultimate Team kapsamında 5 kere Ronaldo’yu ücretsiz kiralama ve Gold paket hediyeleri almaları sağlanacak. Ayrıca bu sürümü alanlara oyun 3 gün erken verilecek. Diğer versiyonlarda ise İkon paketinde birçok Gold paket hediyesi ve birçok ekstra hediye sunulacak.

Gelelim oyunun nasıl olacağına. Bu konuda da Frostbite oyun motorunun daha etkin kullanıldığı belirtiliyor. Öncelikle ikili mücadelelerde büyük değişimler göreceğiz. Kafa topu mücadeleleri ve pas yapısı da değişecek olan oyunun gerçeklik teması üzerine kurulduğunu da görüyoruz. Özellikle pas sisteminde artık atılan pasın doğrudan hedef futbolcuya ulaşması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Bunun için doğru ve zamanında pas vererek topu alacak futbolcuyu da iyi kontrol etmeniz gerekecek.

Tüm bunların dışında hikaye modunda da geliştirmeler yapılacağı belirtiliyor. Oyunun çok daha uzun bir hikayesi bulunacağı belirtiliyor. Hikayenin uzatılmasıyla beraber yine Hunter isimli oyuncu ele alınacak ve artık gelişim sürecini tamamlamış, yıldız olmaya aday bir futbolcu değerlendirilmesi yapılacak. Tabi ki artık anlaşmalar ve oynanışlarda çok daha gerçekçi olacak. Yani hikayenin bir bütün olarak işleneceği belirtiliyor.

FIFA 18 Ne Zaman Çıkacak?

Tüm bu yenilikleriyle beraber FIFA 18 oyununun çıkış tarihi de 29 Eylül olarak açıklandı. Oyunun fiyatlarını ise aşağıdaki bağlantı da bulabilirsiniz.

İlgili Haber: FIFA 18 Fiyatları Nasıl?