farcry 5 1

Far Cry 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Far Cry 5 için üç farklı platform satış fiyatları kısa süre önce belli. Fiyatlar ön satış fiyatları olup ilerleyen zamanlarda değişiklik gösterebilir.

Oyun piyasasında şu ana kadar en çok sevilen ve tutulan oyun Far Cry olurken, serinin artık beşinci oyunu bekleniyor. Kısa süre önce oyunun duyurusu yapılmış ve birçok kısa tanıtım videoları Ubisoft tarafından paylaşılmıştı. Ardından da karakter tanıtım ve oyun tanıtım videoları sürekli gelmeye başlamıştı. Elbette videoları izleyen oyuncuların Far Cry 5 serisinin eski serilere göre çok daha farklı bir şekilde geleceği anlaşılıyor. Ayrıca oyunun videolarını tam olarak izleyen oyuncuların yorumlarında ve bizim yorumlarımızda görüntü kalitesinin de ciddi artışların olduğu fark ediliyor.

Elbette bu şekilde popüler ve kaliteli bir oyunun dikkat çekmesi ve tutulmasını bir kenara bırakırsak fiyatının da ciddi derecede yüksek olacağını düşünebiliriz. İlk gelen bilgilerde PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanması beklenen oyunun Standart, Deluxe ve Gold Edition olarak üç farklı paket seçeneği olacağını belirtelim.

PC
Standard Edition: 240 TL
Deluxe Edition: 280 TL
Gold Edition: 360 TL

PlayStation 4
Standard Edition: 269 TL
Deluxe Edition: 299 TL (PlayStation Plus üyelerine 269 TL)
Gold Edition: 329 TL

Xbox One
Standard Edition: 269 TL
Deluxe Edition: 299 TL (İndirimli fiyatı 269 TL)
Gold Edition: 329 TL

Oyunun ayrıca çıkış tarihi ise 27 Şubat 2018 olarak görülüyor. Bu fiyatların ön sipariş fiyatı olduğunu unutmayalım.