Far Cry 5 1 e1499175237131 1

Far Cry 5 Çoklu Oyuncu Modunda Yeni Detay

Ubisoft’un oyunlarının tanıtımından sonra, oyunların incelemeleri devam ediyor. Son olarak henüz geliştirme aşamasında olan Assassins Creed Origins oyunuyla ilgili harita bilgilerinin geldiğini belirtmiştik. Şimdi ise Far Cry 5 oyunu için yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Verilen bilgilere göre Far Cry 5 sisteminde yer alan çok oyuncu modu kullanıcıların epey bir eleştirisiyle karşılaşacak. İşte detaylar!

Far Cry 5, efsane haline gelen Far Cry serisinin yeni bir yüze dönüştüğü oyunlardan biri olacak. Tanıtımlara bakacak olursak daha gelişmiş grafik yapısıyla beraber çok daha eğlenceli bir oyun deneyimi sunması beklenen Far Cry 5 serisinin, şimdi ise oynanış modları hakkında detaylar paylaşılmaya başlandı. Verilen bilgilere göre bu kez oyunun çoklu oyuncu modunda pek de hoş karşılanmayacak bir detaya imza atılacağı ortaya çıktı.

Co-Op modu olarak bilinen çoklu oyuncu modunda Far Cry 5 oyununda, hikayeyi arkadaşlarınızla beraber oynamanız mümkün kılınacak. Fakat her ne kadar arkadaşlarınızla hikaye modunu oynamanız mümkün olsa da ilerleme sadece bir kişinin oyununda görülecek. Yani hikaye sizin bilgisayarınız üzerinde oynanırsa, bir nevi çoklu oyuncu için odayı kuran sizseniz, tüm oyun içi ilerlemeyi siz görebileceksiniz. Fakat arkadaşınızın oyununda çoklu oyuncu moduna girdiyseniz bu durumda onun oyunu üzerine hikaye ilerlemiş olacak.

Far Cry 5

Far Cry 5 Çoklu Oyuncu Modu Değiştirilecek Mi?

Çoklu oyuncu modunda elde edeceğiniz hikaye ilerlemesinin sadece bir Far Cry 5 oyununda yer alması, oyuncuların büyük oranda tepki göstermesine neden olacak gibi gözüküyor. Olayın ortaya çıkması sonrasında hemen tepkilerin gelmesi sonrasında, sistem değişikliğine gidilip gidilmeyeceği konusunda da hala meraklı bir bekleyiş söz konusu.

Far Cry 5 serisinin çoklu oyuncu yapısının değişmesi durumu söz konusu olabilir. Şu an için oyunun zaten geliştirme aşamasında olması bu değişikliğin kolayca yapılabileceği anlamına geliyor. Fakat değişimi işaret eden bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Oyunun çıkış tarihinin 27 Şubat 2018 olduğunu düşünecek olursak Far Cry 5 için yeni bir değişim durumu da söz konusu olabilir. Çoklu oyuncu modu hakkında yeni bir bilgi geldiğinde sitemizde bulabilirsiniz.