42e413fd6c8ee097eb2fe618d0cd9a1a629d798c 1

Facebook’taki Hikayeler Özelliği Yeniden Geldi!

Facebook’a hikayeler özelliğiyle beraber bazı özellikler daha geldi. Snapchat’i üzecekler günler başladı. Facebook klonlamaya devam ediyor.

Snapchat ile beraber gelen hikayeler özelliğini tüm sayfalara getiren Facebook, bildiğiniz gibi ilk olarak Instagram’a son olarak ise WhatsApp’a hikayeler özelliğini getirmişti. Şimdi ise kendi ismini taşıyan Facebook’a hikayaler özelliğini yeniden test olarak getirdi. Android ve iOS için gelen güncellemeler kademeli bir şekilde kullanıcılara gelmekte.

68bee0029c99148c3cae983869ebb92fefc2da37

Yeni güncelemeyle birlikte üç yeni bölüm görüldü. Baştan tasarlanan bir uygulama içi kamera, haberlerin en üstü kısa öykülerden oluşan yayın ve son olarak Direct adında özel bir mesajlaşma özelliği olarak görüldü.

Facebook, hikayeler özelliğiyle birlikte daha fazla kamera kullanımı olacağından kamerasını da unutmayarak güncellemeye gitti. Şirketin açıklamalarına göre kamera tabanlı mesajlaşma geleceğin temsilcisi olduğu yönünde.

Facebook son yapmış olduğu adım ile Snapchat’e yeni bir çelme daha takmış gibi duruyor. Bakalım yeni hamleler nasıl olacak bekleyip göreceğiz.