Facebook Tasarim 1

Facebook Yakında Tamamen Yeni Bir Tasarıma Kavuşacak

Facebook’un yıllık geliştirici konferansı F8’de, şirket hem uygulamada hem de Web’de tamamen yeniden tasarlanmış bir tasarım sergiliyor. Dahil olacak: Daha hoş profiller, daha açık bildirimler ve karanlık bir mod.

Facebook Tasarım

Daha Net ve Modern Bir Arayüz

Eski tasarım sonunda daha modern, daha net bir arayüz ile değiştirilecek. Özellikle gruplar gelecekte daha iyi konumlanacaktır. Gruplardan gelen içerik de Marketplace ve Gaming sekmesinde görünecek ve ardından doğrudan Giriş sayfasından gruplara yazmak mümkün olacak.

Yeni bir Etkinlikler sekmesi, civardaki etkinlikleri keşfetmeyi ve gitmek istediğiniz arkadaşlarınızla konuşmayı kolaylaştırmalıdır. Facebook ile tanışma, yeni arkadaşlarla tanışma ve Marketplace’de bir ödeme sistemi henüz Avrupa için planlanmamıştır.

Marketplace Satışları

Bununla birlikte, herhangi bir zamanda gelirse, Dating, şimdi “Gizli Crrush” listesine dokuz arkadaşa izin veriyor. Bu arkadaşlardan biri de listeye eklendiyse, bir eşleşme alacaksınız. Yeni arkadaşlar edinmek, aynı okula giden insanlar gibi kendi çevrelerinden insanlar önerir. Ödeme sistemi, Marketplace satışları için doğrudan Facebook’a ödeme yapmayı mümkün kılar; bu da işlemi daha hızlı ve kolay hale getirmelidir.

Yeni tasarım bu ay içinde uygulamada sunulacak, web sürümü ise önümüzdeki birkaç ay içinde çevrimiçi olacak.