facebook abd yemek siparisi

Facebook üzerinden yemek siparişi dönemi başladı

Sosyal ağ sitesi Facebook sınırlarını genişletirken yemek siparişi için çalışmaların sonuna gelmiş durumda. İlk önce ABD’de başlaması beklenen hizmetin zaman içerisinde yaygınlaşarak diğer ülkelerde de kullanılması bekleniliyor.

Kısa süredir canlı yayın üzerine yapmış olduğu anlaşmalar ile anılan Facebook, daha öncede para transferleri işine girmiş ve bir sosyal ağ değilde kullanıcının tam olarak ihtiyacı olan her şeyi barındıran bir platform olduğunu kanıtlamak istemişti. Şimdi ise bu hizmetlere bir yenisi daha ekleniyor. ABD’de başlayan yemek siparişi ile Facebook kullanıcıları platform üzerinden yemek siparişi verebilecek.

Facebook uzerinden yemek siparisi donemi basliyor91188 0

Şuan için ABD‘de bilindik yemek ağı olan delivery.com ve Slice firmalarıyla bir anlaşma yapan Facebook, mobil ve masaüstü üzerinden kullanıcılarına yemek siparişi imkanı sunacak. Bu siparişler verilmeden önce istenilen yemeğin fiyatı ve detaylandırılmış alternatifler sunulacak. Kullanıcı tercih doğrultusunda ödeme yaparak siparişini vermiş olacak.

ABD’den sonra hangi ülkelerde ve ne zaman kullanıcılacağına dair Facebook tarafından bir açıklama henüz gelmedi. Ancak anlaşmaların yapılmasından hemen sonra tüm ülkelerde kullanıma açılacağı kesin.