Facebook uygulamasindaki Whatsapp dugmesi ne durumda

Facebook uygulamasındaki Whatsapp düğmesi ne durumda?

Facebook, kullanıcıların iki uygulama arasında geçiş yapma sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına platforma bir düğme ekleyeceğini ve bu şekilde platform arası erişimin olacağı bekleniyordu. Peki bu düğme ne durumda?

Bazı kaynakların açıklamasına göre yeni düğme platforma kısayol sunuyor. Facebook uygulamasının Android sürümlerinde WhatsApp için bir düğmeye yer vereceğini ifade ediyor. Gelen bilgilerde şuan için herkesin uygulamada bu düğmeyi göremediği ve birkaç iOS cihazında da test edildiği belirtildi.

Bir Android kullanıcısı olarak bilinen Arvind Iyer, uygulamada Danca dil sürümüne geçiş yapıldıktan sonra düğmenin ortaya çıktığını belirtti. Danimarka’da yeni özellikler ilk olarak sunulur ve Facebook’un genel olarak test merkezi diyebiliriz.

https://twitter.com/MattNavarra/status/910765258792456192

Örnek verecek olursak eğer, geçtiğimiz yıl Facebook, Instagram’ı kendi platformuna entegre etmiş ve kullanıcılar, Instagram ve Facebook hesaplarını tek bir sayfa yöneticisine gelen kutusu üzerinden yönetim sağladıkları görülmüştü.

Facebook ve WhatsApp Birleşiyor!

Tüm bunlarla beraber WhatsApp’ın ana platforma dahil edilmesi sosyal medya devi için tüm kullanıcılara daha fazla hakim olmak adına bir adım öne taşıyacak gibi duruyor. Facebook zaten, işletmelerin WhatsApp kullanıcılarına ulaşabileceğini daha önceden WhatsApp içindeki Facebook reklamlarıyla göstermişti.

WhatsApp artık tam anlamıyla ana uygulamaya gömülecek ve Facebook artık bir düğme üzerinden platform arasında erişim iznini tüm kullanıcılarına sunacak.