messenger 1

Facebook Messenger’a anket özelliği yenilenerek geldi!

Facebook, Messenger uygulamasında eskiden kullanmış olup daha sonra kaldırdığı anket özelliğini yeniden getiriyor. Birkaç yenilikle gelen özellik, bütün cihazlarda Messenger uygulaması için yayınlandı.

Facebook’un mesajlaşma servisi olan Messenger uygulaması eskiden anket özelliğine sahipti. Daha sonra ise bu özellik kaldırılmış ve eleştirilere neden olmuştu. Görünüşe göre kullanıcılar tarafından çok beğenilmiş veya talep edilmiş ki Facebook bu özelliği yeniden geri getiriyor.

Anket özelliği tekrardan Messenger’da

Yeni renkler ve güncellenen oy ver butonu ile gelen anket özelliği eskiye göre çok daha şık duruyor. Facebook, ek olarak Windows ve Mac kullanıcıları için Messenger Desktop uygulamasında da anket özelliğini kullanıcılara sunuyor.

Messenger’a yeniden gelen bu özelliği kullanmak isterseniz eğer, grup sohbetlerinizde “+” işaretine tıkladıktan sonra  anket ikonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ardından arkadaşlarınıza soru sormak istediğiniz soruyu ve cevapları eklemeniz yeterli oluyor. Daha sonra ise Ayarlar’a tıklayıp anket oluştur seçeneğine tıklayın ve grup sohbetinize sormak istediğiniz soruları sorun.