Facebook Messenger Ipuclari

Facebook Messenger’a 360 derece fotoğraf ve HD video desteği eklendi

Uzun bir süre önce Facebook’a eklenen 360 derece fotoğraflar ve HD videolar sonunda Facebook Messenger tarafından da destekleniyor.

Facebook Messenger gelişmeye devam ediyor. Facebook’tan ayrılmasının ardından yeni özellikler konusunda geride kalan mesajlaşma platformu, 360 derece fotoğraf ve HD video desteğine kavuştu.

360 derecelik fotoğraf desteği panoramik fotoğrafların gönderilmesini mümkün kılıyor. Panoramik fotoğraf göndermek için tek yapmanız gereken çektiğiniz fotoğrafı galeri üzerinden seçmek ve göndermek. Fotoğrafı açan kullanıcı, Facebook’taki 360 derecelik fotoğraflarda olduğu gibi parmaklarını kullanarak veya akıllı telefonunu döndürerek tüm detayları görüntüleyebilir.

Facebook Messenger

HD video özelliğinin uzun bir süredir platforma eklenmesi bekleniyordu, çünkü gönderilen videoların kalitesi otomatik olarak düşürülüyordu ve bundan ötürü platform üzerinden kalitesinin korunması önemli olan videolar paylaşılamıyordu.

360 derece fotoğraf gönderme özelliği dünya çapında kullanıma sunuldu, ancak HD video paylaşım özelliği şu an yalnızca birkaç ülkede kullanılabiliyor ve Türkiye bu ülkeler arasında bulunmuyor.