Facebook Messenger Ipuclari

Facebook Messenger İpuçları

Facebook Messenger artık sadece Facebook’un bir parçası değil – artık tamamen bağımsız bir uygulama ve web sitesi ve bu nedenle, dolaşmak için birçok yeni özelliğe sahip.

Arkadaşlarınızla sohbet etmek için kullanıyor olabilirsiniz, ancak iletilerinizi gizli tutabileceğinizi biliyor muydunuz? Yoksa kullanmak için bir Facebook hesabına bile ihtiyacınız yok mu? Konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilir, bildirimleri sessize alabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Web’de Kullanın

Yine de Facebook aracılığıyla insanlara mesaj atabilirken, sosyal ağ sadece mesajlaşma işlevi için bağımsız bir web sitesi başlattı. Bu şekilde, durum güncellemeleri, komik videolar ve Facebook’un sunduğu her şeyden rahatsız edilmeden Skype veya WhatsApp gibi bir sohbet sistemi olarak kullanabilirsiniz.

Renkli Sohbetleri Kullan

Renkli bir dille karıştırılmaması için, renkli sohbetler sadece renk atadığınız sohbetlerdir. Bu şekilde bulmak daha kolay olacaktır.

Facebook Messenger

iOS: Bir konuşmanın tepesindeki birinin adına dokunun ve Renk’i seçin.

Android: Ekranın sağ üstündeki Bilgi düğmesine dokunun.

Ayrıca sohbete bir takma ad atayabilir ve emoji yanıtınızı değiştirebilirsiniz.

Fotoğrafları Düzenle

Tabii, arkadaşlara resim göndermek harika bir özellik ama onları kişiselleştirebilseydiniz daha iyi olmaz mıydı? Şimdi yapabilirsin.

Messenger uygulamasında, seçilen bir fotoğrafa dokunun ve kendi metninizi eklemek için simgeleri kullanın ve hatta görüntüyü çizin.

Facebook Olmadan Kullan

Facebook Messenger olarak adlandırılabilir, ancak kullanmak için bir Facebook hesabına ihtiyacınız yoktur. Sadece Messenger uygulamasını indirin ve Facebook’ta Değil’i seçin. Telefon numaranızı ve adınızı girdiğiniz sürece, rehbere mesaj, fotoğraf ve video göndermek, grup sohbetlerine başlamak ve sesli ve görüntülü arama özelliğini kullanmak için kullanabilirsiniz.