Facebook Messenger iOS

Bir iPhone sorunu daha: Facebook Messenger uzun mesajlara izin vermiyor

Birçok iPhone kullanıcısı tarafından paylaşılan bilgilere göre iOS için Facebook Messenger’da bazı problemler mevcut. Mesajlaşma platformu, birkaç kelimenin yazılmasının ardından ilginç bir şekide donuyor ve mesaja daha fazla kelimenin eklenmesini önlüyor. Detaylar haberimizde.

iOS işletim sistemindeki hatalardan dolayı sıkıntılı günler geçiren iPhone kullanıcıları, yeni bir soruna daha denk geldiklerini belirtti. Facebook Messenger’dan kaynaklanan bu sorun, mesajlaşma platformu üzerinden birkaç kelime yazılmasının ardından uygulamanın klavyeye yanıt vermemesine ve mesaja daha fazla karakterin eklenmemesine neden oluyor. Twitter’da @brians_books ekran ismine sahip olan bir kullanıcı,  paylaştığı videoyla bu sorunu güzel bir şekilde gözler önüne serdi. İşte o video:

https://twitter.com/brians_books/status/953850092611686406

Brian’ın ve diğer iPhone kullanıcılarının da belirttiği gibi otomatik düzeltme devreye girdiği an bu sorun yaşanıyor. Yani kullanıcılar otomatik düzeltmeye takılmadan ne kadar fazla yazabilirse o uzunlukta mesaj gönderebiliyor. Facebook Messenger bu sorunun uygulamanın işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışamamasından kaynaklandığını belirtti ve kısa bir sürede sorunun düzeltileceğini açıkladı.