facebook arkadas talepleri 1

Facebook Kısa Süreli Arkadaşlık Taleplerini Test Ediyor

Sosyal medya platformlarında geçici içerikler paylaşmaya alıştığımız dönemde, şu sıralar oldukça güven kaybeden Facebook’da geçici arkadaşlık taleplerini test ediyor.

Facebook, son dönemde ortaya çıkan data kullanımı ile ilgili skandal karşısında kullanıcılarına yeni özellikler sunarak platforumun da tutmaya çalışıyor.

Christine Hudler’ın paylaşımı ile ortaya çıkan ve test aşamasında olan bu özellik ile Facebook, arkadaşlık talepleri’ne 14 gün içinde karar vermenizi istiyor. Özelliğin ortaya çıkması ile Facebook sözcüsü bu özelliği doğrulayarak, bu yeniliğin yakın zamanda gönderilen arkadaşlık isteklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak için yapıldığını açıkladı.

Kullanıcıların sosyal ağ üzerindeki ilişkilerini geliştirmesi amacı ile yapılan bu yenilik ile beraber arkadaşlık istekleri sayısı da 5 bin olarak kısıtlanıyor. Bu da en fazla fenomenlerin işine yarayacağı söylenebilir.

 

Şu anda belli bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilen özelliğin, herkese açık olmadığını ve ne zaman tüm kullanıcılar ile paylaşılacağı henüz bilinmiyor.