Exynos 8895 işlemcili Meizu Pro 7 Plus göründü!

Kısa süre önce Meizu Pro 7 Plus hakkında ciddi sızıntılar yapıldı. Son sızıntılarla beraber cihazın çok iddialı bir işlemciyle geleceği öğrenildi!

Meizu Pro 7 Plus hakkında her geçtiğimiz gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son yapılan sızıntılarla beraber Meizu Pro 7 Plus ve Meizu Pro 7 birlikte görüntülendi. Kısa süre önce ortaya çıkan görüntüler ile marka dikkat çekmeyi hedefliyor. Cihazın arka kısmında ikincil bir ekran ile farklı bir deneyim kullanıcıları bekliyor. Meizu yeni sunması beklenen ekran özelliği bildirimleri gösterecek ve arada Pac-Man olarak oyun oynamanız sağlanacak.

Kısa süre önce ortaya çıkan görüntülerle beraber iki farklı modelin yan yana görüntülendiğini görüyoruz. Meizu Pro 7’den biraz daha büyük olan Pro 7 Plus modeli çift arka kameraya sahip olarak geliyor. Diğer özelliklerine baktığımızda ise çok güçlü bir işlemci olarak bilinen Exynos 8895‘den gücünü alarak geliyor.

Exynos 8895 işlemcili Meizu Pro 7 Plus göründü

Pro 7 Fiyat ve Satış Tarihi

Meizu’da yer alan bu yeni işlemci bilindiği gibi Snapdragon 835 ile eşit seviyede duruyor. Bu bakımdan yeni cihazın satış fiyatı en az 550 dolar olarak gelecek. Şimdilik bilgiler bu kadarla sınırlı olurken yeni cihaz hakkında gelişmeleri buradan duyuracağız.