Essential Phone

Essential Phone Sistemleri Detaylanıyor

Andy Rubin tarafından piyasaya sürülen yeni seri akıllı telefonlar Essential Phone, akıllı telefon özelliklerini adeta yeniden tanımladı. Akıllı telefonlar için en başarılı modellerden biri olarak gösterilen yeni seri akıllı telefonların detaylanan sistemleri ise ne kadar başarılı bir modelle karşı karşıya olduğumuzu daha net göstermeye başladı. Peki telefonların nasıl detayları ortaya çıktı?

Essential Phone akıllı telefonları kısa süre önce görkemli bir tanıtımla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Kısa süre önce tanıtımı yapılan akıllı telefonun ise birçok ilk özelliği dikkat çekmişti. Android yapımcısı olarak bilinen Andy Rubin tarafından tasarlanmış olması bile başlı başına telefonların öne çıkmasına neden olan gelişmelerden biri olarak gösterilmişti. Bunun dışında yeni seri akıllı telefonların aslında beklenen tüm yeni akıllı telefon özelliklerini sunduğunu görmüştük.

Her teknolojisini bir modelde sunmayan sürekli yeni seri akıllı telefon geliştirmek için bir nevi geliştirmelerini gizli tutan markalara karşın Essential Phone telefonlarında yen seri birçok özellik bir arada kullanılmıştı. Tam ekran teknolojisi, çift arka kamera, 360 derece kamera için özel bir aksesuar gibi yenilikle bir yana dursun markanın işletim sistemi ve yazılımları konusunda da birçok yeniliğe adım attığını görmüştük. Şimdi ise telefonların gizli özellikleri de belirginleşmeye başladı.

Essential Phone

Essential Phone Bildirim Işığını Fark Ettiniz Mi?

Essential Phone akıllı telefonlarının ortaya çıkan yeni özelliği ise tam ekran özelliğiyle ilgili oldu. Andy Rubin tarafından sunulan tam ekran özelliğinde ekran bütünlüğünü bozmaması açısından birçok teknolojinin de değiştirildiği belirtiliyor. Öncelikle ön kamera sisteminin ortalandığı ve ekranların üzerinden konumlandırıldığını görüyoruz. Şimdi ise ortaya çıkan detaylara göre kameraların hemen yanında yer alan bir de bildirim ışığı sistemi var.

Ekranların bütünlüğünü bozmadan herhangi bir çıkıntı da oluşturulmadan kullanılan yeni sistemde ekranların bildirim ışığını yansıtabildiğini de görebiliyoruz. Tüm bu yenilikler ve Essential Phone yazılım özellikleri de bir araya getirildiğinde piyasada ki modellere göre çok daha başarılı akıllı telefonlar görüyoruz. Essential Phone serisinin ne kadar satış elde edeceği ise merak konusu.