Epic Mega Sale 1

Epic Mega Sale: Üç Yayıncıyla İlgili Sorunlar

Epic Mega Sale ilk büyük satış, ilk büyük problemler: Üç yayıncı, oyunlarının fiyatını düşürmeyi onaylamadı. İkisi oyunu doğrudan mağazadan çıkardı, üçüncüsü fiyatı artırdı.

İki Oyun Mağazadan Çıkarıldı

Epic Mega Sale’in eski ve yeni klasiklerle ilgili harika fırsatları var. Ancak bu henüz tam değil. Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 oyununu doğrudan mağazadan çıkardı, çünkü yayıncı indirim yapamadı.

Epic, yayıncının isteklerine saygı duyulduğunu, dolayısıyla oyunun geçici olarak satıştan alındığını belirtti. Satış sırasında zaten bir satın alma işlemi yapmış olan herkes, elbette oyunu koruyabilir. Oksijen Dahil Olmayan hayatta kalma simülasyonu mağazadan da çıkarıldı, ancak bu başlıkta Epic veya yayıncı Klei Entertainment’ın ifadesi yok.

Epic Mega Sale

Şikayetler Sonrasında Fiyat Düzeltildi

Biraz daha kafa karıştırıcı, indie hit Hades’tir. Yayımcı Supergiant Games, oyunu mağazadan kaldırmadı, ancak fiyatı hem normal hem de satış fiyatı yükseltti. Taraftarlardan gelen şikayetler sonrasında satış fiyatı düzeltildi, ancak baz fiyatı yeni ve yüksek seviyede kaldı.

Eleştirmenler, iskontoyu gerçekte olduğundan daha büyük gösterme çabası olarak yorumladılar. Sonuç olarak, Supergiant grev fiyatını düşürerek karşılık verirken, satış fiyatı bir kaç avro daha yükseldi. Ayrıca, satıştan sonra temel fiyat şu anda belirtilenden daha yüksek olacaktır. İstenmeyen fiyatlara rağmen oyunu almak isteyen, en azından bu makalenin yayınlandığı tarihte, Epic Mağazasında yalnızca 7.49 avroya mal oldu.