Epic Games 1

Epic (Fortnite), Rocket League Geliştiricilerini Satın Aldı

Popüler araba yarışı oyununun yaratıcıları Psyonix, Fortnite üreticileri tarafından satın alındı. Epic, kendi online mağazasını işlettiği için, gelecekte Rocket League on Steam’in sona ermesi anlamına gelebilir. Aksi taktirde takım ve oyun tecrübesi aynı kalacaktır.

Psyonix Tamamen Satın Alındı

Rocket League geliştiricileri, geliştirici ve yayıncı Epic’e (Fortnite) katılacaklarını açıkladılar. Bu iki taraf arasında özel bir sözleşme değil, Psyonix stüdyosu tamamen satın alındı ​​ve Epic’e entegre edildi.

Rocket League

Takımın şimdilik bir etkisi olmayacak, Psyonix resmen arkadaki finansal olarak güçlü Epic ile sadece olumlu etkiler görüyor. Roket Ligi de dokunulmaz, yeni yamalar ve içerik düzenli olarak vermeye devam edecektir.

Roket Ligi E-spor Olarak Kullanabilir

Epic’in anlaşmanın maliyeti ne kadar olduğu halka açıklanmadı. Psyonix şimdi yeni kaynakları istiyor. Roket Ligi e-spor ligine adım atmak için kullanabilir.

Ancak, oyun Epic Store’da 2019’un sonuna gelecektir, bu aynı zamanda bundan sonra Valves Steam’de artık satılmayacağı anlamına geliyor. Steam Roket Ligi’ndeki güncel alıcılar aynı zamanda platformda oynamaya devam edebilecek ve destek alabilecekleri söyleniyor.