Energizer Power Max P600s 1200x762 c 1

Energizer, Power Max P600s (Android) Modelini Ortaya Çıkardı!

Ürettiği piller ile rakiplerini terleten Energizer, Power Max P600s adını vermiş olduğu, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunu duyurdu.

Energizer’ın ilk kez ürettiği Android işletim sistemi kullanan yüksek batarya kapasitesi ile hayranlık uyandıracak akıllı telefon geliştirdi.

Energizer Power Max P600s adı verilen akıllı telefonda 4500mAh gücünde batarya kullanılıyor. Bu sayede uzun bekleme süresi sunan Energizer 12 saatten fazla aktif kullanım ve 16 gün bekleme süresi sunuyor. Güç koruma modunun gelmesi ile beraber bu sürenin daha da arttırılabildiği belirtiliyor.

Cihazın arka yüzeyi karbon fiber ile kaplanmış durumda ve USB Type-C ile hızlı şarj desteğini de sunuluyor. Cihazın kalınlığı ise 9.8mm kalınlığında. Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunulan cihazlara renkler arasında donanım farklılığı bulunuyor. Siyah renk olanda 3GB RAM ve 32GB dahili hafıza, mavi olanda ise 6GB RAM ve 64GB dahili hafıza kullanım imkanı sunuyor.

Energizer Power Max P600s özellikleri

İşlemci olarak Helio P25 yonga seti tercih edilen iki cihazda da 5.99inç ekran kullanılırken, Ekran çözünürlüğü 1080+P desteği bulunmakta. Kamera özelliklerine 13MP+5MP çift ana kamera bulundururken ön selfie kamerası ise 8MP çözünürlüğü sunuyor.

Cihaz’da Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa çıkacak telefonun fiyatı ve satılacağı ülkelerle ilgili ayrıntılı bilgi henüz paylaşılmadı.