En Pahalı Mercedes Türk Dokunuşu İle Üretildi!

Cenevre’de gerçekleşen otomobil fuarın da sergilediği modellerle, dizel motor kullanımına farklı bir şekilde devam edeceğinin sinyallerini veren Mercedes, kendi üretimi olan ancak Türkiye’de Okçu firması tarafından yeniden dizayn edilen ultra lüks araçlar 215 bin dolarlık fiyatıyla Cenevre oto fuarında sergilenen en pahalı Mercedes modelleri oldu.

Son iki yıldır Cenevre fuarına katılan Okçu firması, Bu yıl Türkiye’de üretmiş olduğu özel araçları ile bu yıl Mercedes’in yanında Signature Edition serisi ile  yer aldı.

Sadece 10 adet olan Signature Edition serisiyle dünya lansmanı yapan markalar arasında da yer alan Okçu Yönetim Kurulu Başkanı Savni Okçu açıklamasında: “Bizim için çıkış noktası her zaman ama her zaman kusursuz el işçiliği ile mükemmeli yakalamak oldu. Rolls-Royce, Bentley gibi üst segment araçları tercih edenler bizim de müşteri portföyümüzü oluşturuyor. Sektörde en büyük farkımız el işçiliğimiz ve Ar-Ge departmanımıza yaptığımız yüksek bütçeli yatırımlar. Titiz el işçiliğiyle yaptığımız tasarımların, Rolls-Royce, Bentley gibi markaların işçiliği ile aynı kalitede olduğunu büyük bir gururla söyleyebilirim” dedi.

Mercedes Okcu 1

Okçu Global Arena’da Tanınan Bir Marka

Savni Okçu, Mercedes’in Dubai’deki showroom’unda 215 bin dolar satış fiyatına sahip, özel üretim araçlarının vergisiz fiyatlarının Mercedes’in en yüksek fiyatlı aracı Maybach’tan daha pahalı olduğunu da belirterek, Okçu’nun artık global arenada da tanınan bir marka olduğunu belirtti.