Duvar Kağıdı

En iyi Duvar Kağıtları Nasıl Bulunur?

İnternetin hayatımızın tam ortasında yer alması, uygulamaların artması, kullanım rahatlığı gibi daha birçok nedenlerden dolayı akıllı telefonlar küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine kadar herkesin elinde var. Genellikle tercih edilen markalar ve modeller de belli olduğundan insanlar telefonunu biraz daha kendine ait hissetmek istemektedir. Kendine ait olabilmesi için de özelleştirme yollarını aramaktadır. Özelleştirme yollarının başında telefon ekranına farlı ve özel duvar kağıtları uygulamaktır. Zil sesini değiştirmek, temasını değiştirmek ise diğer aşamalardır.


Karakterinizi Yansıtan Duvar Kağıtları

En iyi duvar kağıtları nasıl yapılır sorusu kadar duvarınızdaki resim sizin karakterinizi gerçekten yansıtıyor mu? Sorusunun cevabı da önem arz etmektedir. Kendinizi yansıtan duvar kağıtlarını bulabilmek için popüler olan bazı uygulamaları akıllı cihazınıza indirmeniz ve uygulamadan seçim yapmanız yeterlidir. Genellikle bu uygulamaların boyutları 3.2 mb ile 10 mb arasında olup içerisinde canlı duvar kağıdı, müzik sesleri, ikon ve bildirim sesleri gibi seçenekleri de barındırmaktadır.

En Çok İndirilen Uygulamaları Tercih Edin

Duvar kağıdı için akıllı cihazına uygulama indirmek isteyen kullanıcılar Google Play Store’ye girip duvar kağıdı yazdığında çok sayıda uygulama olduğunu görecektir. Bu uygulamaların indirilme sayısı kullanımı kolaylığını, rahatlığını, farklılığını ve çeşitliliğinden dolayı beğenilme oranını göstermektedir. Genellikle bütün dünyada kullanılan bu uygulamalarda doğa, hayvan, sevilen kahramanlar, dini duvar kağıtları gibi çeşitler bulunmaktadır. Canlı veya HD duvar kağıtlarında milyonlarda seçenek bulunmaktadır. Beğenilen resmin üzerine tıklanması ile ekranınızın duvarına uygulanması saniye bile sürmemektedir.