Gmail kullanicilari 1

En İyi 4 Gmail Verimlilik İpuçları

Gmail’de çok az kişinin kullandığı bir sürü gizli kullanışlı işlev vardır. Aşağıdaki listede, Gmail hesabınızdan en iyi şekilde yararlanarak verimliliğinizi artırmak için en iyi 4 ipucumuz özetlenmektedir.

Günün Belirli Zamanlarında E-posta Gönderme Limiti

Geldikleri sırada e-postalarla uğraşmak, gün boyunca üstesinden gelmeye çalıştığımız diğer tüm görevlerden korkunç bir rahatsızlıktır.

Açıkçası, bazı kişilerin e-postalara zamanında yanıt vermesi gerekiyor, ancak çoğu durumda değil. E-postaların gönderilmesini sabahları bir kez, öğleden sonraları bir kez ile sınırlandırabilirseniz, alınmalarından sonra 12-15 saat içinde hepsine yanıt verebileceksiniz. Gmail’i kapalı tutarsanız, odaklanmayı daha kolay bulacaksınız ve çok daha üretken olacaksınız.

Gmail

Tüm E-postalarınızı Gmail’e Yönlendirin

Birçok insan bugünlerde birkaç e-posta hesabı açtı. Bazılarına Gmail, bazıları Outlook ve bazıları da web sitesi kontrol panellerine bağlı tarayıcı tabanlı istemciler aracılığıyla erişilir.

Tüm bu e-postaları Gmail gelen kutunuza iletmek çok kolaydır. Gmail, özellikle hem işle ilgili hem de kişisel olarak karmaşık bir e-posta adresi ağını yönetmek için çok güçlü bir gelen kutusudur.

Etkili Spam Filtresi Kullan

  • Genel olarak üç tip e-posta adresi var.
  • Tanıdığınız kişilerin e-postaları.
  • Tanımadığınız kişilerin e-postaları yine de değerli olabilir.
  • Yapmak istemediklerinden gelen e-postalar.

Bu tür e-postaların üçüyle bir gelen kutusunu yönetmek zor olabilir. Filtrenizin okumak istediğiniz bir şeyi yakalaması durumunda, ara sıra kullanmanız gereken yüzlerce e-postaya sahip bir spam klasörü ile sonlandırabilirsiniz.

Etiketleri Kullan

Gmail’e birden fazla e-posta adresiniz geliyorsa, işler yoldan çekilebilir. E-posta programlarının çoğunda klasörler varken, Gmail’de biraz farklı etiketler de vardır. Bir mesajda, hangi klasöre yerleştirdiğinize bakılmaksızın çeşitli etiketler bulunabilir. Etiketler ayrıca gelen e-postalarınızda kolayca bulabilmeniz için renk kodlu olabilir ve her mesajda görünebilir.