galaxy s9

En Gerçekçi Samsung Galaxy 9 Konsepti Tanıtıldı!

Güney Kore akıllı telefon devi Samsung’un en çok beklenen modellerinden bir tanesi olan Galaxy S9’un en gerçekçi konsepti yayımlandı.

Gelecek yıl tanıtılması ve piyasaya sürülmesi beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 için Benjamin Geskin tarafından oldukça gerçekçi bir konsept yayımlandı. Galaxy modellerini yeni bir tasarımla daha ileri taşımayı hedefleyen marka yeni modellerle en yakın rakibi Apple’a bir nevi cevap verecek gibi. Yeni modellerle gövde ekran oranını %98 oranına çıkarmayı hedefleyen Samsung’un en sevindirici özelliği iPhone X’lerde bulunan bir çıkıntıya sahip olmaması. Bu sayede kusursuz ve akıcı bir görüntü sunacak gibi duruyor.

galaxy s9

Beklenen Samsung Galaxy S9 ve S9+ Özellikleri

Galaxy S9 2960X1440 ekran çözünürlüğü ile ön plana çıkıyor. Telefon 5,8 inç Super AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Galaxy S9+ ise 6,2 inç ekrana sahip olacak. sRGB/Rec. 709 ve DCI-P3 renk desteğine sahip olan yeni modeller oldukça geniş renk seçeneğine sahip olacak. Snapdragon 845 ve Exynos 9810 işlemcilere sahip olacak modeller 2018 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak.