Black Desert Online 1

En Gelişmiş MMORPG Oyunlarından Olan Black Desert Online, Beta Sürümünü Seçkin Oyunculara Açtı!

Günümüze kadar hazırlanmış olan en detaylı MMORPG oyunları arasında yer alan ve kendi grafik motoru Black DesertEngine ile oyuncuları cezbeden, Black Desert Online, Kapalı Beta sürecini 8 Kasım’da başlatıyor.

Geçen ay düzenlenen GameX Fuarı’nın en büyük standında sevenleriyle buluşan Black Desert Online, Kapalı Beta sürecini 8 Kasım 2017 tarihinde başlatıyor. 11 – 30 Ekim tarihleri arasında yapılacak ön kayıtlarla Kapalı Beta’yabaşvuru yapanlar arasından seçilen oyuncular Kapalı Beta’ya katılabilecek. Ön Sipariş paketini satın alan oyuncular ise herhangi bir ön kayıt yaptırmadan Kapalı Beta’ya katılma şansı yakalayacaklar.

Black Desert Online’ın Beta Sürümünü Denemek İçin Yapılması Gerekenler

Ön kayıt başvuruları 11 – 30 Ekim tarihleri arasında yapanlar arasından seçilen oyuncular kapalı Beta’ya katılma hakkına sahip olabilecekler.

Şayet ön sipariş vererek paketi satın alanlar ise başvuru yapmadan Kapalı Beta’ya katılım hakkı elde edecekler. Satışa çıkan özel erken erişim paketlerini satın alan oyuncular ise 11 Ekim’de indirebilecekleri Karakter Oluşturma Deneme Sürümü (CCM) ile Kapalı Beta öncesinde karakter yaratabilecekler.

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaşan Black Desert Online, resmi Pearl Abyss sunucularında tamamen Türkçe oynanabilecek..