Boring Company Lego

Elon Musk’ın şirketi Boring Company şimdi de ‘taştan Lego’ satışı yapacak!

Alev silahı satarak uzun bir süre gündemdeki yerini koruyan Boring Company, şimdi de tünel yapımı sırasında ortaya çıkan taşlardan oluşturulmuş Lego seti satışı yapacak. Musk, konuyla ilgili Twitter üzerinden kısa bir bilgilendirme paylaştı.

Elon Musk’ın çılgın ürünlerine bir yenisi daha ekleniyor. Twitter üzerinden Boring Company’nin yeni ürünü hakkında bilgilendirme paylaşan iş adamı, yetişkinler için tasarlanmış taştan Lego seti satışı yapmayı hedeflediğini duyurdu. Bu sette kullanılacak olan taşlar tünel kazma projelerinden elde edilen ve uygun bir şekilde birbirine geçirilebilen taşlar olacak.

https://twitter.com/elonmusk/status/978140940241059840

Taşların büyük ve ağır olacağını da belirten Musk, taşları kullanan kişilerin heykel, piramit gibi yapılar inşa edebileceğini belirtti. Taşların boyutlarıyla veya şekilleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak “doğal ölçüsünde” olacağı paylaşıldı. İş adamının taşın “doğal ölçüsü” derken neyi kastettiği tam olarak bilinmiyor.

Boring Company Lego

Boring Company’nin bir süredir tünel çalışmalarından elde edilen taşı kullanmayı hedeflediği biliniyordu. Web sitesinde belirtilene göre şirket bu taşların inşaatlarda kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyordu. Görünüşe göre aranan çözüm bulunmuş.