989 1

Elon Musk, yanlışlıkla Twitter üzerinden kendi telefon numarasını paylaştı

Twitter hesabı üzerinden Oculus’un teknolojiden sorumlu başkanı John Carmack ile konuşan Elon Musk, Carmack’e telefon numarasını göndermek istediği sırada göndereceği mesajı paylaştı. Musk tweet’i hemen sildi ancak tüm gözlerden kaçabilecek kadar hızlı değildi.

Sevilen iş adamı Elon Musk, bu sefer de  ilginç bir hatayla gündeme geldi. Aktif olarak kullandığı Twitter hesabı üzerinden, Facebook tarafından satın alınan Oculus’un teknolojiden sorumlu başkanı John Carmack ile konuşan Musk, Carmack’e göndermek istediği mesajı hesabı üzerinden paylaştı. Mesajı aşağıdan görebilirsiniz:

musk blur

Musk’ın tweet’inde “Konuşmak için bir saniyen var mı? Numaram *****” yazıyor. Bu hatayı yapmasının hemen ardından tweet’i silen Musk, CNBC’den daha hızlı davranamadı. İş adamının numarasına ulaşan CNBC, küçük bir şaka yapmak adına Musk’ı aradıklarını paylaştı. İş adamı bu hatayı yapmasının ardından telefonunu açmamış ancak arayanlar otomatik olarak şu ses kaydıyla karşılaştıklarını paylaştı:

Tanrılar aşkına, başardın. Bir şekilde bana çıkan yolu buldun. Seni tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Bu söz oldukça garip gelebilir ancak God of War’a ait. Musk’ın büyük bir oyunsever olduğu düşünülürse, bu ses kaydının ondan beklenebileceği söylenebilir.