Eğlenceli Minecraft modları

Eğlenceli Minecraft modları neler?

Eğlenceli Minecraft modları birçok oyuncu tarafından merak ediliyor. Güzel bir gün geçirmek isteyen oyuncular bu modları araştırıyor.

Minecraft, yalnızca vanilla şeklinde sade olarak oynanan bir oyun olarak yer almıyor. Aynı zamanda mod desteği ile oyuna yeni özellikler eklemek, yeni bloklar ile süslemek, farklı sistemler kurmak mümkün oluyor. Örneğin enerji modu ile enerji sistemi getirmek, enerji harcayan makineleri kurmak mümkün olmaktadır. Farklı bir örnek vermek gerekirse envanteri hızlı bir şekilde düzenlemek isteyen bir oyuncu da Mouse Tweaks modunu tercih edebiliyor. Bu konuda oyunculara eğlenceli Minecraft modlarını paylaşacağız.

Eğlenceli Minecraft modları

Eğlenceli modlar arasında Chickens yer alıyor. Oyuna farklı tavuklar ekleyen bu modda onlarca yeni tavuk yumurtası bulunuyor. Oyuncular ilginç görünümlere sahip tavuklar arasında beğendiğini seçerek onu evcil hayvanı yapabilir.

Eğlenceli modlar arasında Witchery modu da yer alıyor. Büyü yapmak isteyen, büyülü yerlerde gezmek isteyen veya büyülerle uğraşmak isteyenler için güzel bir mod olan Witchery, eğlenceye eğlence katıyor.

Eğlenceli Minecraft modları

The Twilight Forest ilginç özellikleri barındıran bir mod olarak oyuncuları karşılıyor. Mod içerisinde çeşitli zindanlar, boss yaratıklar, yeni eşya ve ganimetler gibi oyuncuları heyecanlandıran özellikler bulunuyor. Oyuncular, bir taraftan savaşacak bir taraftan eğlenceli bir maceraya adım atacak.

Custom Pets eğlenceli modlar arasında yer alan bir diğer mod olmaktadır. Evcil bir hayvan ile eğlenmek, onunla güzel vakit geçirmek oyuncular için güzel bir tercih olabilir. Bu mod içerisinde özel evcil hayvan oluşturma, evcil hayvanı besleme, evcil hayvanın acıktığı zaman ses çıkarması, evcil hayvanın yetenekleri gibi pek çok özellik bulunuyor.

Oyuncuların tercih ettiği modlar arasında Davincis Vessels modu da yer almaktadır. Eğlenceli modlar arasında yer alan bu mod sayesinde araç kullanmak mümkün hale geliyor. Oyuncular araçları bloklardan üreterek hayalindeki aracı inşa edebilir. İster suda bir gemi ister karada bir araba ister uçan bir araç yapmak mümkün olmaktadır. Oyuncular aracı yaptıktan sonra gerekli parçaları ekleyerek aracı yakıt ile birlikte kullanmaya başlayabilir.