Mario Kart Tour

Efsanevi Mario Kart oyunu akıllı telefonlara geliyor!

Nintendo’nun Mario karakterinin ününe ün katan oyunlardan birisi olan Mario Kart, akıllı telefonlara geliyor. Oyun hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en ünlü oyunlarından birisi olan ve birçok kişi tarafından “arkadaşlığı yok eden oyun” olarak tanınan Mario Kart, Mario Kart Tour ismiyle akıllı telefonlara geliyor. Oyunun akıllı telefonlara geleceği Nintendo of America’nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla ortaya çıktı. Nintendo şimdilik oyun hakkında pek detay vermedi ancak oyunun 2019’un ilk mali döneminin bitişi olan Mart ayında kullanıma sunulacağını paylaştı. Bu tweet ile birlikte oyunun geliştirme aşamasının başladığı da duyurulmuş oldu.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour ücretsiz mi?

Mobil oyunun ücretsiz olup olmayacağıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı, ancak yeni iPhone modeliyle birlikte tanıtılan ve çıkışıyla birlikte App Store’u sallayan Super Mario Run oyunu 10 dolara satışa sunulmuştu. Nintendo’nun sürekli olarak mobil oyun geliştiren bir şirket olmadığı, yalnızca orijinal serilerini mobil platformlara uyarladığı göz önünde bulundurulursa bu oyunun da ücretsiz olmayacağı söylenebilir.

Gelecek Mario oyunu en çok beklenilen mobil oyunlar arasına eklenmeyi şimdiden başardı. Bu oyunlar arasında Pokemon GO yapımcıları tarafından geliştirilen Harry Potter oyunlarının da (Hogwarts Mystery ve Wizards Unite) bulunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.