EA Play tüm oyunlar

EA Play Kapsamında Hangi Oyunlar Tanıtıldı?

Oyun dünyasında merakla beklenen E3 2017 fuarı öncesinde dev firmaların yeni etkinlikleri de ortaya çıkmaya başladı. Bu firmalardan biri olan EA Games’in de yeni oyunlarının tanıtımı E3 2017 fuarı öncesinde düzenlenen EA Play kapsamında tanıtıldı. Peki EA Games hangi oyunları tanıttı. İşte tüm yeni oyunlar.

FIFA 18 Videoları Geldi

EA Play için ilk yapılan gösterimde FIFA 18 oyunu için yeni videoların paylaşımı yapıldı. Oyun çok detaylı olarak tanıtılmasa da oyun için bir hikaye modu paylaşımı, bir de ilk oynanış videosu paylaşımı yapıldığını gördük. Oyun motoru ve oyun içi dinamikler hakkında bilgi veren videoların dışında daha kapsamlı bir tanıtımın ne zaman yapılacağını ise bilmiyoruz.

https://youtu.be/z_7Gz_RFLnE

https://youtu.be/GbK_Xw5BiSw

Need for Speed Payback İlk Oynanış Videosu

FIFA 18 serisinden sonra bir diğer beklenen oyun Need for Speed Payback için de oynanış videosu yayınlandı. Need for Speed Payback için yayınlanan yeni videoda hem oyunun ilk sahneleri gösterildi hem de oyunda nasıl bir yapı olacağı hakkında ilk bilgiler verilmiş oldu. Need for Speed Payback için yayınlanan ilk oynanış videosu dışında çok fazla bir bilgi alamadık.

https://youtu.be/K-5EdHZ0hBs

NBA Live 18

Tıpkı FIFA serisinde olduğu gibi EA Games’in beklenen oyunlarından biri olan NBA Live 18, EA Play kapsamında tanıtılan bir başka oyun oldu. NBA Live 18 serisi içinde hem oynanış videosu hem de bir giriş videosu yayınlandı. Oyun resmi olarak duyurulmuş oldu.

https://youtu.be/2XQfMT4OqvE

Anthem İçin İlk Duyuru

Bir başka tanıtım ise yeni Bioware yapımı için geldi. Fantastik bir konuyu ele alacak olan yeni oyun içinde ilk fragmanın yayınlandığını gördük.

https://youtu.be/wi0Uq7QmKm4

Star Wars: Battlefront II

Epey bir süredir konuşulan oyunlardan biri olan Star Wars: Battlefront II ise EA Play kapsamında en çok konuşulan oyunlardan biri oldu. Oyunun hem yeni versiyonu için oynanış videoları yayınlandı hem de tanıtım videolarını gördük. Bunun dışında çoklu oyuncu beta bölümü etkinlikle beraber test edildi ve uzun bir oynanış videosu gördük.

https://youtu.be/Kae-JjbLsgA