DxOMark iPhone 8 Plus en iyi akilli telefon kamerasina sahip

DxOMark: iPhone 8 Plus, en iyi akıllı telefon kamerasına sahip

DxOMark’ın şimdiye kadar test etmiş olduğu en iyi akıllı telefon kamerasına sahip. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tüm rakiplerini geride bırakmayı başarıyor!

iPhone X, aslında Kasım ayının başlarında DxOMark’ın elinde olacak ve o yapılan testten iPhone 8 Plus’tan daha iyi bir puan alacak ve Plus’ı bir alt seviyeye düşürecek. Ayrıca söylemekte fayda var Pixel 2 akıllı telefonları yakın bir zamanda çıkacak ve kamera konusunda ciddi iyileştirmeler yapılacak.

DxOMark’ın incelemelerine geri döndüğümüz zaman, sıralamaya bakıyoruz ve yakın zaman içerisinde güncelleme yaptığı ve en iyi telefonları test ettiğini belirtelim. Yapılan test sonucunda iPhone 8 Plus birinci olurken, iPhone 8 ikinci oldu.

DxOMark iPhone 8 Plus en iyi akıllı telefon kamerasına sahip

Test sırasında uzmanlar, iPhone 8’in çok net otomatik odaklama yaptığını söylerken, iPhone 8 Plus’ın ise en iyi yakınlaştırma yaptığı ve Bokeh efektini ciddi anlamda hatasız sunduğu vurgulanıyor. Yinede iyileştirme yapılması gereken bazı durumlar bulunuyor. Ayrıca yeni iPhone modellerinde şimdiye kadarki en iyi HDR desteğinin sunulduğu görülüyor.

DxOMark yapmış olduğu tüm incelemeleri, diğer mobil cihazlarla birçok resim ve karşılaştırma ile bitirmiştir. Sonuç olarak Apple bir kez daha kararlılığını göstermiş oldu.