Dwayne The Rock Johnson Siriyi tanitan yeni bir reklam icin Applela bir araya geldi

Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Siri’yi tanıtan yeni bir reklam için Apple’la bir araya geldi

Dwayne “The Rock” Johnson, Siri’yi tanıtan yeni bir ticari reklam için Apple’la bir araya geldi.”The Rock x Siri Güne Hakim”, Johnson’un bir arabaya çağrı yapmak için uzaya gittiğinden farklı durumlarda Siri’yi kullandığını görüyor.Apple, Amazon ve Google gibi rakiplerin karşılaştığı zorlukları yaşıyor

Aktör Dwayne “The Rock” Johnson, Hollywood’daki en büyük isimlerden bazılarıyla çalıştı. Son müşterek yıldızı, Apple’ın Siri ses asistanı, büyük ekranın göreceli olarak yeni üyesi.

Eski bir güreş süper yıldızı Johnson, Pazartesi günü piyasaya sürülen yeni bir reklam için Apple’la bir araya geldi.

“The Rock x Siri Günü Dominate”, Johnson’un bir Lyft aracını kutladığını, Roma’ya seyahat ettiğini, uzaydaki bir övgü aldığını ve daha sonra Apple’ın ses asistanının bir iPhone 7’deki yardımıyla bir film çekimi yapacağını görüyor.

Forbes’a göre, 2016’da en çok ücret alan oyuncu Johnson’a dokunmak, ABD’li teknoloji devinin ses asistanını zorla çalıştırmakla ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Siri’nin sıklıkla Amazon’un ses asistanı Alexa ve Google Asistan’ın peşinden gittiği görülüyor .

Pazartesi günü Apple’ın Apple’ın YouTube kanalında piyasaya sürülmeden Pazar sabahı sosyal medyada sesler duyuldu.

Adsız

Johnson, sosyal medyanın karşısında ilham veren alıntılar ve resimler yayınlıyor ve zor bir iş ahlakının önemini vurguluyor. Bu, Siri’nin yeteneklerinin boyutunu göstermek için Apple’ın girmeye hevesli bir şey.

Apple son zamanlarda Siri’nin ürünlerinde, özellikle Haziran ayında açıkladığı akıllı bir hoparlör olan HomePod’un potansiyelinden bahsetti . HomePod’un içinde Siri yerleşik ve kullanıcıların görevlerini gerçekleştirebilmeleri için konuşmalarına izin veriyor.

“Hiçbir zaman, hiçbir koşulda, Dwayne Johnson’un Siri’yle birlikte bir gün içinde ne kadar işe yarayacağını hafife almamalı, günün hâkimiyetinde olan dünyanın en yoğun oyuncusu ve Siri’yi takip et” diye Apple, YouTube videosuyla birlikte verilen bir yazıda söyledi.

Aşağıdaki tam ticari videoyu izleyin.

https://youtu.be/ufBLI6bB9sg