duolingo 1

Dil öğrenme uygulaması Duolingo’nun podcastleri başlıyor!

Dil öğrenmek isteyen milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Duolingo, hikayelerin anlatıldığı podcast yayını yapmaya başlayacağını duyurdu. Podcastler dil öğrenmek isteyen kişilerin kelime haznelerini genişletecek, konuşmalarını güçlendirecek.

Boş zamanlarında yabancı dil öğrenmek isteyen kişilere, akılda kalıcı ve renkli içeriği sayesinde eğlenceli bir biçimde yabancı dil öğreten Duolingo, podcast yayınlarına başlayacağını duyurdu. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıya sahip olan platform, podcastlerinde çeşitli dillerde hikayeler anlatarak dinleyen kişilerin kelime haznesini, konuşma becerilerini geliştirmeyi amaçlayacak. İlk olarak İspanyolca dilini öğrenenlere yönelik podcast yapılacak. Podcastte yer bulacak hikaye, Meksikalı bir erkek çocuğunun futbol takımıyla birlikte Division One’a yükselmesini konu alacak.

unnamed 1

Paylaşılan bilgilere göre Duolingo’nun resmi sitesinde podcastin içeriği detaylı olarak incelenebiliyor. Duolingo CEO’su Luis con Ahn tarafından açıklanan bilgiye göre başka diller için de podcastlerin yapılması düşünülüyor.