Realme Telefon 1

Dünyanın İlk 64MP Olan İlk Akıllı Kamerası

Akıllı telefonların arkasında kurulan üçlü veya dörtlü kamera eğilimine zaten şahit oluyoruz. Birçok akıllı telefon üreticisi bazı üçlü ve dörtlü kameralı kurulum telefonlarını başlattı. Ancak şu ana kadar elde ettiğimiz en yüksek çözünürlük 48 MP. Ancak teknoloji çağında, yenilikler asla bitmez. Şimdi dünya’nın 64MP’li ilk akıllı telefonu, yakında başlatılıyor. Akıllı telefon Realme markası altında piyasaya sürülecek.

64MP Telefon

Realme Markası 64MP Özellikli İlk Telefon

Realme India CEO’su Madhav Sheth, Twitter’da 64MP kameralı Realme akıllı telefonunun Hindistan’da piyasaya sürüleceğini bildirdi. O zaman diğer pazarlarda da satışa sunulacak. Hindistan’da piyasaya sürüldükten sonra telefonu Pakistan’da da alabiliriz. Ayrıca, telefonun en büyük 1 / 1.72 ”sensöre ve düşük ışıkta da inanılmaz net çekimlerle mega 1.6um pikseline sahip olacağını açıkladı.

Bu telefon hakkında başka bilgi yok. Ancak akıllı telefon bazı üst düzey teknolojiyle gelirse, o zaman kesinlikle pahalı olacak ve çoğu için kullanılamayacak. Şimdiye kadar bildiğimiz tek şey bir dörtlü kamera kurulacak olmasıdır. Arkada dört kamera olacak demektir.

64MP Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Şirket henüz telefonun belirli bir çıkış tarihini açıklamadı. Ancak yakında hazır olacağını umuyoruz. O zamana kadar, güncellemeler için bizi izlemeye devam edin ve ayrıca bu telefondaki fiyatlara neyin uygun olduğunu aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.