Gigabyte-Aorus-X9

Dünyanın En İnce Dizüstü Oyun Bilgisayarı: Aorus X9!

Gigabyte ürettiği yeni dizüstü bilgisayarı Aorus X9’u tanıttı. Dünyanın en ince oyun bilgisayarlarından bir tanesi olarak görülen Aorus X9 bünyesinde 7. Nesil Intel işlemcinin yanı sıra 64 GB’a kadar DDR4 Ram ve Nvidia GeForce GTX 1070 ekran kartı bulunduruyor.

2560×1440 çözünürlüğe sahip 17,3 inçlik ekranı ile mükemmel oyun görünümü sunan bilgisayar ekranı IPS özelliği ile ön plana çıkıyor. Dört adet DDR4 Ram slotu bulunan bilgisayarın Ram’i toplam 64 GB’a kadar çıkarttırılabiliyor. Güçlü performansının yanı sıra bilgisayar ses sistemi ile de alıcılarını kendisine cezbettiriyor. 2 adet hoparlör ve woofer’a sahip olan bilgisayar ses konusunda rakip tanımayacak cinsten.

Gigabyte-Aorus-X9

Mekanik Klavye ile Farkı Fark Edin!

Aorus X9 isimli oyun bilgisayarının en önemli özelliklerinden bir tanesi ise klavyesi. RGB aydınlatmaya sahip klavyesi kullanıcılara görsel bir şölen sunuyor. RGB aydınlatmaya sahip bilgisayarın klavyesi mekanik klavye özelliğini barındırıyor. Oyun severler tarafından ilgi ile karşılanan bu bilgisayarın en cazip özelliği ise haleflerine oranla oldukça ince ve hafif olması. Toplamda 3,6 kg gibi bir ağırlığa sahip olan bilgisayar şık tasarımı ile de adından sıkça söz ettirecek gibi.

Gigabyte-Aorus-X9

1.749 dolar satış fiyatına sahip olan bilgisayar ise normal bir oyun bilgisayarına oranla biraz tuzlu bir fiyata sahip. Türkiye satış fiyatı henüz belli değil ancak 6 bin ila 7 bin lira arasında bir rakam gelmesi bekleniyor.