16021003 1

Dünyadaki son Apple Watch mağazası da kapanıyor

Yalnızca Apple Watch satmak için açılan ve Apple Watch Shinjuku olarak tanınan satış noktası da yakın bir tarihte kapanacağını duyurdu. Mağaza, sadece Apple Watch ürünleri satan son satış noktasıydı.

İlk Apple Watch modelinin tanıtıldığı 2015 senesinde hizmete sunulan ve sadece Apple Watch ve akıllı saatle ilişkili ürünler satan Shinjuku satış noktası, 13 Mayıs tarihinde kapanacağını duyurdu. Dünya üzerindeki üç satış noktasından birisi olan ve diğer mağazalara kıyasla daha uzun süre varlığını korumayı başaran Apple Watch Shinjuku, bölgede büyük bir Apple mağazasının açılmasının ardından zor durumda kalmıştı. Sadece Apple Watch değil, tüm Apple ürünlerini satan bu yeni mağazadan ötürü bir türlü hedeflediği satış rakamlarına ulaşamayan Apple Watch Shinjuku’nun bir süredir kapanması bekleniyordu.

Akıllı saatler başta olmak üzere hiçbir giyilebilir teknoloji ürününün akıllı telefonlar kadar popüler olmamasından ötürü benzer mağazalar kısa süre içerisinde açılıp kapanabiliyor. Bakalım yeni ürünlerin piyasaya sürülmesiyle birlikte yeni mağazalar da görecek miyiz.