youtuber

Dünyaca Ünlü YouTuber 6.9 Milyon Dolara Malikane Satın Aldı!

Dünyaca ünlü YouTuber yaptığı yayınlardan kazandığı 6.9 Milyon dolarla malikane satın aldı.

Dünyanın en büyük firmalarından bir tanesi olan Google’ın sahip olduğu YouTube platformu günümüzde dünyanın en büyük video platformu olarak biliniyor. Oldukça büyük olan bu platformun kendisine denk bir rakibi dahi bulunmuyor.

Son yıllarda YouTube’dan yayın yapanların sayısı bir hayli arttı. Nitekim bu yayın yapanların milyonlarca dolar kazandığı herkes tarafından bilinmekteydi. Son olarak ABD’nin en ünlü Youtuberlerından bir tanesi olan Jake Paul adındaki YouTuber video yayımlayarak kazandığı 6.9 milyon dolar ile kendisine bir villa satın aldı.

Henüz Daha 20 Yaşında!

Kariyerine henüz 4 yıl önce Vine çekerek başlayan 20 yaşındaki genç Paul daha sonra YouTube’da yayınlar yapmaya başladı. Şuan 12 Milyon abonesi bulunan gencin milyonlarca dolar kazandığı tahmin ediliyor. Nitekim Paul 6.9 milyon dolara şahsi bir malikane sahibi.

Satın aldığı malikanede 8 yatak odası, 10 banyo, spa, havuz ve soğutma odası bulunuyor. Genç YouTuber’ın satın aldığı bu malikane tüm dünyada gündem haline geldi bile.

Youtube platformu video içerik düzenleyerek izleyici kitlesini platforma çeken tüm kanallara reklam payı veriyor. Bu reklam payı ise bu son haberin ardından pekte hatırı sayılır bir gelir elde ettiği tüm dünyada görülmüş bulunuyor.